Logo

Načini plaćanja


Izjava o konverziji u slučaju druge valute.
Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).
Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.
Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju

1. Plaćanje Pouzećem

Kod plaćanja pouzećem narudžbinu plaćate prlikom isporuke. Ukoliko isporuku vrši kurirska služba moguce je platiti gotovinom i čekovima na 7 rata bez kamate. U slučaju da isporuku vrši Bel-fast moguće je plaćanje:
- U gotovini
- Kreditnim karticama: DINA, VISA,VISA ELECTRON , MASTER CARD, MAESTRO CARD, AMERICAN EXPRESS Banca Intesa platnim karticama na 6 rata Plaćanje karticama preko interneta

2. Plaćanje karticama on-line

Željeni artikal u ubacite u korpu i taj artikal naručite: ’’Naruči izabrani proizvod’’

3. Plaćanje preko računa

Vašu narudžbu možete platiti direktnom uplatom na racun Bel-fasta, uz navođenje odgovarajuceg poziva na broj koji se generiše prilikom naručivanja.Plaćanje možete izvršiti standarnom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti.

Uz predhodni dogovor sa komercijalistom ,nakon potvrde porudžbine. Ukoliko se radi o pravnom licu potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja profakture. Rok za plaćanje je 2 dana posle toga je profaktura je stornirana. Po uplati roba se isporučuje po proceduri u navedenom roku.

Plaćanje karticom preko interneta

Sva placanja ce biti obavljena u dinarima (RSD). Ukoliko se placa platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije ce biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduzivanju Vase platne kartice, vec konvertovan iznos ce se konvertovati u Vasu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica. Navedena cena koja je razlicita od RSD, a navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguce je da dodje do odstupanja od iste."