Opšti uslovi plaćanja

Ovaj dokument je poslednji put menjan 28. Novembra 2018

Izjava o konverziji u slučaju druge valute.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.

Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat.

Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Hvala Vam na razumevanju.

Dostava robe i eventualna ograničenja

Isporuka će se vršiti:

  1. Preko pošte – Postexpres (u većini slučajeva).
  2. Preko ostalih servisa brzih pošta (aternativno).
  3. Isporuka preko dobavljača (direktno od dobavljača do kupca)
  4. Direktna isporuka robe za teritoriju Beograda, do 5.000 din. vrednosti robe troškove snosi kupac preko tog iznosa isporuka je besplatna.
Kalkulator poštarine

Politika reklamacija

Bel-Fast.rs je posredink u prodaji izmedju velikih distributera/uvoznika i krajnjih kupaca.

Prilikom kupovine proizvoda na Bel-Fast.rs, ovlašćeno lice overava garanciju uz koju kupac ima sva prava i distributer je dužan da obezbedi servis ,popravku ili eventualno zamenu kupljenog proizvoda.

Ovalšćeno lice iz Bel-Fast.rs će Vam biti na raspolaganju kroz ceo proces, pružajući podršku i kordinišući izmedju distributera i krajnjeg kupca dok se reklamacija ne reši pozitivno.
Ukoliko je roba oštećena prilikom transporta, pravi se zapisnik prilikom primopredaje robe i postupa u skladu sa tim.

Za sva dodatna pojašnjenja kontaktirajte nas na:

Tel: (011) 2771-300, (069) 2771-300

Email: office@bel-fast.rs

Ili popunite ovu kontakt formu kontak formu.

Zaštita privatnosti korisnika

Koje lične podatke sakupljamo i zašto ih sakupljamo
Podaci o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Komentari

Kada posetioci ostavljaju komentare na sajtu, prikupljaju podatke prikazane u obrascu za komentare, a takođe i IP adresu posetitelja i niz korisnika korisničkog agenta za pomoć pri otkrivanju spama.

Anonimni niz koji je kreiran sa vaše e-adrese (takođe nazvan je hash) može se pružiti Gravatar servisu da biste videli da li ga koristite. Politika privatnosti Gravatar servisa dostupna je ovde: https://automattic.com/privaci/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša slika profila je vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji

Ako postavljate slike na veb lokaciju, trebalo bi da izbegnete učitavanje slika pomoću ugrađenih podataka o lokaciji (EKSIF GPS). Posetioci veb sajta mogu preuzeti i izvući podatke o lokaciji iz slika na veb stranici.

Kontakt obrasci
Cookies

Ako ostavite komentar na našoj stranici, možete se odlučiti da sačuvate svoje ime, adresu e-pošte i veb lokaciju u kolačićima. Ovo je za vašu udobnost, tako da ne morate ponovo popuniti svoje podatke kada ostavite novi komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana.

Ako imate nalog i prijavite se na ovu stranicu, postavićemo privremeni kolačić da utvrdimo da li vaš pretraživač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pregledač.

Kada se prijavite, postavićemo i nekoliko kolačića da sačuvate svoje podatke za prijavljivanje i svoje prikaze na ekranu. Prijavljeni kolačići traju dva dana, a opcije ekrana kolačiće traju godinu dana. Ako odaberete „Zapamti me“, vaše korisničko ime će trajati dve nedelje. Ako se odjavite iz svog naloga, kolačići za prijavljivanje će biti uklonjeni.

Ako uređujete ili objavljujete članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pregledaču. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i jednostavno označava identifikacioni broj članka koji ste upravo izmenili. Ističe se posle 1 dana.

Ugrađeni sadržaj sa drugih veb stranica

Članci na ovoj veb lokaciji mogu uključivati ugrađeni sadržaj (npr. Video zapise, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih veb stranica se ponaša na isti način kao i da je posetilac posetio drugu veb lokaciju.

Ovi veb sajtovi mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati dodatne prakse treće strane i nadgledati interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na toj veb lokaciji.

Analitika
Sa kim mi delimo podatke
Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci se zadržavaju na neodređeno vreme. Ovo je tako da možemo automatski prepoznati i odobriti bilo kakve naknadne komentare umesto da ih držimo u redu za modendiranje.

Za korisnike koji se registruju na našoj veb lokaciji (ako ih ima), mi takođe čuvamo lične informacije koje pružaju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu videti, uređivati ili izbrisati svoje lične informacije u bilo kom trenutku (osim što ne mogu promeniti svoje korisničko ime). Administratori veb stranice mogu videti i uređivati te informacije.

Koja prava imate nad vašim podacima

Ako imate nalog na ovoj stranici ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da dobijete izvezenu datoteku ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući i sve podatke koje ste nam dali. Možete takođe zatražiti da obrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje nikakve podatke koje smo dužni držati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Gdje šaljemo podatke
Komentari posetilaca mogu se proveriti putem automatske usluge za otkrivanje spama.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Bel-Fast.rs je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice